Spectacol caritabil ”Poveste de Crăciun”

Radio Transilvania şi Fundaţia Maria alături de Teatrul de Nord Satu Mare organizează a XIII-a ediţie a campaniei caritabile Poveste de Crăciun.
400 de copii vor lua parte și în acest an la evenimentul Poveste de Crăciun, ce are loc miercuri 13 decembrie 2016, de la ora 11.30 la Teatrul de Nord Satu Mare. 247 de copii ce intră în povestea noastră sunt în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Satu Mare iar restul sunt beneficiari ai altor ONG-uri sau instituţii de asistenţă socială din oraş.
Programul cuprinde spectacolul de teatru Fabula se referă şi la tine şi,  ca în fiecare an, întâlnirea cu ,,Moş Crăciun” care a pregătit pentru ei cadouri generoase ce vor conține dulciuri, fructe, jucarii și haine.


Cum de la an la an Moșul a fost tot mai generos, le mulţumim tuturor celor ce au contriubuit și au pus câte un pic în darurile celor mici.
Au făcut echipă cu ajutoarele moşului: S.C. GALANT LEASING SRL; Societatea Profesională de Avocatură Cosma&Horotan; ingineri topografi autorizaţi de pe lângă Oficiul de Cadastru şi angajaţii acestui oficiu, Notar Codreanu Adina-Gherghina, PUFULŢI ALINA, Fabrica de ciocolată Muller & Prietenii SRL; Nora Munteanu, învăţătoarele Adriana Calai şi Mic Marilena de la Şcoala ,,Avram Iancu”; Grădiniţa ,,Dumbrava Minunată” cu toţi părinţii, copii, educatoarele şi directoarea, Nicoleta Gale.

În numele celor 400 de copii beneficiari, vă mulțumim că ne sunteți alături !


Cu respect,
Radio Transilvania Satu Mare
Fundaţia Maria
Teatrul de Nord Satu Mare

Abonare la Newsletter
Abonare

Creeat de Altersoft