Concert caritabil de Crăciun, la Teatrul de Nord

    Tenorul Norbert Nagy, invitații săi și Rotary Club Satu Mare, vă invită la a treia ediție a Concertului Caritabil de Crăciun, care va avea loc pe scena Teatrului de Nord.

     Evenimentul are ca scop strângerea de fonduri pentru achiziționarea unui defibrilator pentru Spitalul Județean de Urgențe Satu Mare.

     A devenit deja o tradiție ca Tenorul Norbert Nagy, în preajma sărbătorilor de Crăciun, să ofere cadou comunității sătmărene opere celebre în toată lumea, prin care dorește să-și arate recunoștința și respectul pentru orașul de unde a plecat, iar prin vocea sa să ofere bucurie și energie pozitivă în sufletul fiecăruia pentru sărbătoarea Crăciunului.

     Pe scenă vor urca alături de el Nagy Blanka, Aldo Blaga și Corul Solemis dirijat de Maria Chiș. 

 

     Norbert Nagy este cel mai cunoscut tenor al orașului Satu Mare. A absolvit în anul 2010 Academia de Muzică Gheorghe Dima din Cluj Napoca, apoi s-a stabilit în Italia unde a fost masterand al Universității G. Puccini din La Spezzia. A absolvit Masterclass în Bologna, cu Antonella Banaudi, și Masterclass cu Andrea Bocelli în La Spezzia, în 2013. A susținut numeroase concerte în România, Ungaria și Italia.

 

     În seara concertului, Norbet Nagy va lansa CD-ul "The Christmas night", care cuprinde concertul live pe care l-a susținut la Boston Opera House, un cadou pentru fiecare invitat care se alătură scopului umanitar al acestui eveniment.
Evenimentul va avea loc marți 19 decembrie 2017, de la ora 19.00, la Teatrul de Nord.


Prețul unui bilet este de 50 lei.
Biletele se pot achiziționa de la Casa de bilete a Teatrului de Nord Satu Mare.

 

Abonare la Newsletter
Abonare

Creeat de Altersoft