ARTIȘTII PENTRU ARTIȘTI

Campania Naţională „Artiştii pentru artişti” este organizată de UNITER împreună cu teatrele din Bucureşti şi din ţară, cu scopul strângerii de fonduri pentru artiştii vârstnici cu probleme de sănătate.

 

Teatrul de Nord Satu Mare susține campania ARTIȘTII PENTRU ARTIȘTI prin programarea spectacolul AUTOBAHN, duminică 27 martie, la ora 18.00, în sala mică a Casei de Cultură.

 

Campania Naţională „Artiştii pentru artişti” a fost iniţiată în anul 2002 cu scopul sensibilizării opiniei publice în vederea strângerii de fonduri pentru artiştii vârstnici cu probleme de existenţă şi sănătate din toată ţară.

„Artiştii pentru Artişti” s-a instituit nu numai ca resort financiar, ci mai ales ca stimulator al solidarităţii artistice şi ca semnal pentru publicul de teatru şi pentru autorităţi.

Componenta solidarităţii teatrale este asigurată prin participarea artiştilor la realizarea unui spectacol de caritate, ce reprezintă punctul culminant al campaniei de strângere de fonduri şi, de asemenea, prin participarea instituţiilor de profil din România, ce colaborează cu UNITER pe tot parcursul anului.

 

 

DACĂ VREI SĂ AJUȚI!


MODALITATILE DE PARTICIPARE A DONATORILOR FINANCIARI LA CAMPANIA „ARTIŞTII PENTRU ARTIŞTI” SUNT:
  • Sponsorizări dedicate Campaniei
  • Donaţii în contul Campaniei
  • formularul de 2 % din venitul global
  • cumpărarea de bilete (donaţii medii sau mici) pentru vizionarea spectacolului de caritate organizat în fiecare an ca punct central al campaniei, în jurul datei de 27 martie.

 

Contul Campaniei „Artiștii pentru artiști”

Fondul de Solidaritate Teatrală

cod IBAN RO40RZBR0000060007801286

deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei

 

 

http://www.uniter.ro/programe/campania-nationala-artistii-pentru-artisti/

Abonare la Newsletter
Abonare

Creeat de Altersoft