Bilete online
PROGRAM MARTIE - APRILIE - MAI 2020

Spectacolele Teatrului de Nord se văd online!

În contextul suspendării activității Teatrului de Nord, ca urmare a măsurilor aplicate pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19, propunem o variantă de transmisiuni online accesibilă de acasă.

Începând din acest weekend vom publica pe YouTube înregistrări cu spectacole care au avut premiera în ultimele stagiuni.

Spectacolele vor putea fi văzute gratuit pe întreaga perioadă în care sala de spectacole rămâne închisă publicului, într-un interval de timp anunțat pentru fiecare eveniment în parte. 

Deschidem seria de publicări online cu spectacolul ALMOST, MAINE de John Cariani, regia Theo Marton, varianta filmată la premieră, unică și irepetabilă, în care a jucat regretatul nostru prieten Cristian Dan.

MICUL PRINȚ după Antoine de Saint-Exupéry, regia Marius Costache, va fi primul spectacol pentru copii vizibil online.


Pagina de YouTube a Trupei „Mihai Raicu”:

https://www.youtube.com/channel/UCgprKyhEl6dSBIO8Q64Qwaw/videos 

Calendarul de difuzare al spectacolelor înregistrate este actualizat periodic aici, pe site-ul teatrului, și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/teatrul.denord/
 

Dragi spectatori,

Dacă nu reușiți să vă sincronizați programul de activități și vizionări cu noi, și ne dați un semn, spectacolele vor fi reprogramate în perioada următoare.

Spectacolele pe care le veți vedea online nu sunt transmise live ci sunt reprezentații înregistrate, care s-au jucat cu public în sală, și care surprind și o parte din reacțiile spectatorilor noștri (a celor mici în special).

Ne propunem să avem o selecție cât mai echilibrată, dar vom ține cont în primul rând de calitatea înregistrărilor.

 

💝Cu drag, pentru publicul nostru și pentru toți cei ce iubesc teatrul. 💝 

❗ Nu uitați: important în aceste momente, pentru a ne proteja pe noi și pe cei dragi, este să ne păstrăm calmul, să ne informăm din surse oficiale, să respectăm măsurile de igienă și recomandările de conduită socială responsabilă.


Parteneri media
   
Abonare la Newsletter
Abonare

Creeat de Altersoft