Bilete online
Poveste de iarnă: BRADUL
spectacol lectură | onlinePoveste de iarnă: BRADUL

spectacol lectură | online

vezi tot programul


VideoBRADUL

de H.C. Andersen

Distribuția: Ciprian Vultur, Alina Negrău, Crina Andriucă, Stelian Roșian

Regia: Diana Dragoș

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Un brăduț din pădure foarte nerăbdător să crească, gelos pe brazii mai bătrâni care an de an, în preajma Crăciunului, sunt tăiați și luați pentru totdeauna din pădure. Visează la momentul în care va fi suficient de mare și frumos încât să fie și el ales de către o familie. Când vine însă, în cele din urmă, ziua mult așteptată, podoabele se dovedesc a fi o povară, luminițele de pom îl ard, iar după seara de Crăciun, după ce oamenii își împart cadouri și colindă în jurul lui, rămâne complet singur, și după ce se usucă aproape de tot, e aruncat.

Povestea lui Andersen îndeamnă la reflecție asupra modului în care investim anumite simboluri tradiționale. Cât din spiritul Crăciunului e de fapt, consumerism, și de câtă generozitate, atât unii față de alții, cât și față de alte specii și mediul natural, suntem capabili, mai ales în preajma sărbătorilor.

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

În vremuri în care cu toții suntem nevoiți să ne regândim activitatea pentru a face față provocărilor prezente, încercăm să aducem un pic de bucurie pe chipurile celor mici și le dăruim trei spectacole lectură ce conțin povești care aduc în prim plan spiritul sărbătorilor de iarnă.

Bilete online

REGIA
Diana Dragoș
regia artistică

DISTRIBUTIA
Alina Negrău
Povestitorul
Crina Andriucă
Vocea necuvântătoarelor
Stelian Roşian
Vocea personajelor umane

ECHIPA TEHNICA
Cristian Rudăreanu
regia tehnică


Parteneri media
   
Abonare la Newsletter
Abonare

Creeat de Altersoft