Bilete online

Spectacole curente
GOD IS A DJ

Duminica
3 Nov 2019 19:00
GOD IS A DJ de Falk Richter Cu: Andrei Gîjulete, Roxana Fânață, Cătălin Mareș Regia și muzica: Andrei Raicu Traducerea și adaptarea: Iulia Rîpan Mișcarea scenică: Bogdan Olarson Video design: Dimitris Palade Cost

http://www.cristinamilea.ro/

Cristina Milea a absolvit Facultatea de Arte Plastice și Design secția Scenografie în 2008 și Masteratul în Scenografie în cadrul Universității de Arte Plastice în 2010.

Este pasionată de costumul-instalatie și de principiul reciclării artistice aplicate pe obiect, cât și pe spațiu.

A luat premiul pentru scenografie ”Lowendal premiază arta” și  premiul de scenografie Piatra Neamț ”Pledez pentru tine(ri)” în 2010.

În artele performative își desfășoară activitatea pe mai multe planuri. A colaborat cu regizori importanți ai teatrului românesc: Alexandru Dabija, Mihai Mănuțiu, Cristi Juncu, Radu Afrim, Cristian Ban, Radu Alexandru Nica, Andreea Vulpe, Peter Schnider, Szabo K Istvan etc., cât și cu regizori din noua generație: Iris Spiridon, Eugen Gyemant, Olga Macrinici, Horia Suru, Mihaela Panainte, Ștefan Lupu, la spectacole la care a semnat scenografia sau costumele. Cu Florin Fieroiu și Sergiu Matiș (DE) a colaborat la spectacole de dans contemporan și performance-uri. A semnat costumele pentru filmul de lung metraj „Poarta albă” în regia lui Nicolae Margineanu și a realizat instalații vizuale pentru spectacole multimedia (CNDB București,  Konfrontacje Teatralne Festival – Lublin).


COLABORATOR
GOD IS A DJ
costumele
9 Mar 2019


Parteneri media
   
Abonare la Newsletter
Abonare

Creeat de Altersoft