Bilete online
Amarilys Pop

manager de proiecte

Originară din București, Amarilys Pop și-a început parcursul academic la Facultatea de Litere, specializarea Filosofie – Jurnalism, absolvită în 2007. În același an a obținut licența în Sociologie și a finalizat modulul pedagogic în științe socio-umane începând totodată să lucreze în presă, la Radio Impact Satu Mare, unde a fost gazda unei emisiuni săptămânale și redactor de știri. În 2008 își finalizează studiile cu un masterat în drepturile omului.

Tot din 2008, renunță la radio pentru o nouă pasiune, specializându-se în relații publice și publicitate. A devenit astfel colaborator al unei firme de consultanță în proiecte cu finanțare europeană poziție din care, și în prezent, asistă beneficiari ai finanțărilor din mai multe județe din țară în conformarea cu cerințele de vizibilitate impuse de Uniunea Europeană.

Din 2020, Amarilys Pop își dedică energia și creativitatea ca manager de proiecte al Teatrului de Nord. Aici își pune amprenta asupra culturii și educației scriind, obținând finanțări și gestionând proiecte care transformă arta într-un instrument de dezvoltare socială și culturală a comunității.

Printre proiectele notabile pe care le-a inițiat și gestionat se numără TEaMA (Teatru.Educațional.aspecte.Marginale.Aposteriori) - cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național în 2021, Focus Drama ediția II - cofinanțat de Consiliul Județean Satu Mare în 2021, FOCUS FEST – festival de teatru pentru liceeni - cofinanțat de Consiliul Județean Satu Mare în 2022, FOCUS YOUTH – ateliere de teatru pentru elevii din Satu Mare - cofinanțat de Centrul Cultural G.M. Zamfirescu în 2022, Căruța cu teatru – cofinanțat de Consiliul Județean Satu Mare în 2023 și Teatru SMArt - cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național în 2023.

În 2022, Amarilys Pop obține certificarea oficială în managementul de proiecte de la Ministerul Educației și Ministerul Muncii și Protecției Sociale, consolidându-și expertiza în domeniu. Continuă să identifice nevoi de finanțare și proiecte pentru Teatrul de Nord Satu Mare și Asociația FOCUS DRAMA, contribuind la intensificarea și extinderea impactului cultural în comunitate.

Parteneri media
   
Abonare la Newsletter
Abonare

Creeat de Altersoft