Bilete online
Amarilys Pop

manager de proiecte

Nume: Pop

Prenume: Amarilys

CV narativ
 

Absolventă a Facultății de Litere, Specializarea Filozofie-Jurnalism, master în Drepturile Omului și, în prezent, doctorand al Școlii Doctorale de Filosofie a Universității Tehnice Cluj Napoca, cred cu tărie în dezvoltarea continuă a omului.

Formarea mea a început să se contureze încă de pe băncile facultății, între 2004 – 2007 când am cu jurnalismul, fiind colaborator la revista Universității de Nord Baia Mare, unde am coordonat secțiunea de proiecte științifice. Ulterior am definitivat și modulul pedagogic, fiind cu precădere atrasă de științele socio – umane, predând pentru o scurtă perioadă de timp, Psihologia, în cadrul Liceului de Arte din Baia Mare.

La finalizarea facultății, în 2007 am devenit extrem de interesată de jurnalismul radio, devenind redactor de știri și realizator de emisiuni radio la Impact FM. Având totuși oportunități limitate de dezvoltare, am decis să încerc ariile conexe ale jurnalismului și să aplic cunoștințele acumulate în facultate, în domeniul relațiilor publice, domeniu în care am reușit cu adevărat să mă regăsesc și să aflu oportunități și provocări menite nu doar să îmi păstreze interesul pentru această profesie, dar să mă și determine să o iubesc.

Odată cu aderarea României la Uniunea Europeană, începând cu anul 2008 am putut să îmi desfășor activitatea pe numeroase proiecte cu finanțare externă, intrând în domenii aparent grele, însă care mi-au permis de-a lungul celor aproape 8 ani să cunosc în detaliu implicațiile proiectelor finanțate, de la fazele de prefezabilitate, până la implementarea și finalizarea loc cu succes. Aici am găsit mereu echipe de profesioniști de la care am învățat constant și de la care consider că încă am ce învăța.

Prin urmare, pasul următor a fost oarecum predestinat, acela de a încerca să scriu eu însămi proiecte. Găsesc o reală plăcere și sunt complet dedicată proiectelor care sunt menite să aducă schimbări în bine, în special pentru generațiile care urmează și în care am deplină încredere. În acest sens, din 2020, am dezvoltat până în prezent, împreună cu colegii din Teatrul de Nord Satu Mare, proiecte educaționale cu obiective diferite de la asistarea cadrelor didactice în perioada de pandemie, prin povești pentru clasele primare, până la proiecte de educație prin teatru, pe care le avem în desfășurare, pentru clasele gimnaziale și liceale.

Parteneri media
   
Abonare la Newsletter
Abonare

Creeat de Altersoft