Bilete online
COLATERAL, OEDIP
de Mihai IgnatCOLATERAL, OEDIP

de Mihai Ignat

vezi tot programul


Video


Imagini

STAGIUNEA 2014 - 2015

Teatrul de Nord, Sala Studio

Spectacol prezentat în cadrul proiectului Promovarea formelor teatrale alternative-experimentale 

COLATERAL, OEDIP

de Mihai Ignat

regia Laura Moldovan
 

one man show cu Cristian Iorga    
 

Spectacolul este realizat pe baza a trei monoloage din piesa “Varză”.

Una din problemele generației tinere și nu numai, este socializarea virtuală în detrimentul comunicării adevărate, firești cu persoane reale. Textul lui Mihai Ignat cu foarte mult umor, semnalează această direcție greșită, arătând că în cele două lumi, regulile de comunicare sunt diferite iar șansele de a trăi situații jenante sunt foarte mari.

Personajul lui Mihai Ignat încearcă să își găsească o prietenă prin intermediul rețelelor de socializare și cum niciodată nu e ceea ce pare a fi ajunge să ceară sfatul psihologului pentru a înțelege care este cauza întâmplărilor nefericite prin care trece.

Autoironic, neliniștit și mai ales dezamăgit de sine și de ceilalți personajul se pune singur într-o situație extremă pentru a-și revizui viața.
Mult umor, multe situații jenante și comice, multe incertitudini, o oră de bună-dispoziție cu tânărul actor Cristian Iorga, laureat al Galei HOP, 2013 (Premiul Teatrului Național din Timișoara) al Galei STAR Bacău, 2014 (cel mai bun one man show) și al Festivalului de teatru pentru elevi, studenți și tineri actori “Constantin Stanciovici-Brănișteanu”, Tîrgu Jiu, 2014 (Trofeul Festivalului și Marele Premiu Marcel Anghelescu)

Laura Moldovan


trailerul spectacolului:
https://www.youtube.com/watch?v=dAiHuW7BKps 

http://www.informatia-zilei.ro/sm/colateral-oedip-cu-cristian-iorga-sau-redescoperirea-monodramei/#more-210192 

Bilete online

FOȘTI ANGAJAȚI ȘI COLABORATORI


Parteneri media
   
Abonare la Newsletter
Abonare

Creeat de Altersoft