Bilete online
Regulament oficial pentru public

REGULAMENTUL OFICIAL DE PARTICIPARE LA SPECTACOLELE ȘI EVENIMENTELE TEATRULUI  DE NORD 

Teatrul de Nord - Trupa „Mihai Raicu” supune atenției publicului următoarele reguli de bază, obligatorii pentru toate persoanele care participă la spectacolele şi evenimentele teatrului:

 • Prin participarea la spectacolele și evenimentele Teatrului de Nord, spectatorii se obligă să respecte prezentul regulament, pe tot parcursul prezentei în spațiile teatrului. În caz de nerespectare a acestor reguli, teatrul își rezervă dreptul de a refuza accesul persoanelor sau excluderea acestora de la evenimentele desfășurate în sălile și spațiile teatrului, fără a avea obligația de a restitui contravaloarea biletului.
 • Accesul publicului la spectacolele Teatrului de Nord se face pe baza biletelor sau a abonamentelor. Acestea pot fi achiziționate de la Agenția Teatrală (str. Horea nr.6) sau online pe www.biletmaster.ro, în limita locurilor disponibile.
 • Teatrul de Nord - Trupa „Mihai Raicu” pune la dispoziția spectatorilor posibilitatea achiziționării biletelor și abonamentelor cu preț întreg sau cu reducere pentru elevi, studenți și pensionari. Informații despre oferta de abonamente a anului curent găsiţi pe website-ul www.teatruldenord.ro sau la Agenția Teatrală, str. Horea nr. 6, telefon: 0261712106. 

REZERVĂRI DE BILETE

 • Pentru spectacolele Teatrului de Nord - Trupa „Mihai Raicu” se pot face rezervări de bilete la Agenția Teatrală, telefon: 0261712106, iar locul în sala de spectacol este garantat doar prin cumpărarea biletului.

BILETE CU REDUCERE

 • Teatrul de Nord - Trupa „Mihai Raicu” oferă reduceri la bilete pentru elevi, studenți și pensionari, în limita locurilor disponibile. Biletele cu reducere pot fi achiziționate pe baza documentelor justificative și numai de la Agenția Teatrală. La controlul biletelor, spectatorul trebuie să arate biletul achiziționat.

FACILITĂȚI PENTRU PERSOANELE CU DIZABILITĂȚI

 • Teatrul de Nord pune la dispoziție locuri pentru copiii cu handicap (în limita restricțiilor de vârstă impuse de eveniment) și pentru adulții cu handicap grav și accentuat și însoțitorii lor. Intrarea acestora se face gratuit, pe baza unor bilete onorifice emise la casierie, în limita locurilor disponibile. Adultul cu handicap mediu și ușor beneficiază de reducere la abonament și de bilete de intrare în aceleași condiții ca elevii, studenții și pensionarii, în limita locurilor disponibile. Biletele pentru persoanele cu handicap pot fi achiziționate exclusiv pe baza documentelor justificative.

RESTRICȚII DE VÂRSTĂ

 • Anumite producții ale Teatrului de Nord pot conține mesaje nerecomandate unui anumit segment de vârstă, caz în care acest avertisment este menționat pe afișul producției respective, pe afișul lunar sau pe website-ul oficial al instituției. Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza accesul în sala de spectacol pentru categoriile de vârstă care fac obiectul acestui mesaj.

ACCESUL ÎN SĂLILE DE SPECTACOL

 • Accesul publicului după ora de începere a spectacolului, nu este permis, cu excepția spectacolelor cu pauză (în cazul acestora, accesul poate fi făcut pe durata pauzei).
 • Neprezentarea la timp la spectacol nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sau la o reprezentație ulterioară.
 • Pentru confortul spectatorilor, Teatrul de Nord recomandă folosirea garderobei, serviciu care este pus la dispoziție gratuit.

PREZENȚA ÎN SĂLILE DE SPECTACOL

 • Spectatorii se obligă să respecte regulile de bună purtare, să mențină ordinea publică și standardele de conduită acceptate, reglementările de securitate și de siguranță anti-incendiu și să se conformeze ordinelor și regulamentelor Teatrului de Nord şi/sau ale organelor de drept.
 • Prin prezența la spectacolele și evenimentele Teatrului de Nord, spectatorul acceptă să fie filmat și/sau fotografiat în timpul acestora de către persoane autorizate de teatru și permite utilizarea înregistrărilor foto/video/audio în scopuri promoționale. 

ÎN INCINTA TEATRULUI DE NORD SUNT STRICT INTERZISE URMĂTOARELE:

 • FOTOGRAFIEREA, FILMAREA SAU ÎNREGISTRAREA AUDIO A SPECTACOLELOR FĂRĂ UN ACORD PREALABIL din partea conducerii; reprezentanții Teatrului de Nord au dreptul să excludă din săli persoanele care încalcă aceste reguli;
 • FOLOSIREA TELEFOANELOR MOBILE, pe toată durata de desfășurare a spectacolului/evenimentului, pentru asigurarea confortului celorlalți spectatori și desfășurarea în condiții optime a respectivului spectacol/eveniment;
 • fumatul în interiorul Teatrului de Nord;
 • accesul persoanelor aflate în stare de ebrietate;
 • accesul animalelor în interiorul teatrului;
 • accesul în sala de spectacol cu orice tip de alimente, băuturi colorate sau carbogazoase, băuturi alcoolice;
 • accesul în incinta Teatrului de Nord cu lanterne laser, obiecte contondente sau ascuțite, substanțe toxice, substanțe psihotrope sau arme; Teatrul de Nord îşi rezervă dreptul de a efectua controale de securitate la intrare, prin personal specializat;
 • aruncarea oricărui obiect în scenă sau în sală, săvârșirea acțiunilor care încalcă ordinea și periclitează desfășurarea evenimentelor;
 • comportamentul agresiv, limbajul vulgar și abuziv, amenințările, tonul ridicat față de ceilalți spectatori sau reprezentanți ai teatrului;
 • efectuarea actelor de comerț de orice tip sau distribuirea de materiale cu conținut informațional și/sau publicitar, fără acordul scris al conducerii.

Reprezentanții Teatrului de Nord îşi rezervă dreptul de a interveni, în oricare din aceste situații, în scopul respectării celor de mai sus. 

MODIFICAREA PROGRAMULUI DE SPECTACOLE

 • În caz de îmbolnăvire a unui actor, caz fortuit sau în caz de forță majoră, Teatrul de Nord - Trupa „Mihai Raicu” îşi rezervă dreptul de a face modificări în programul de spectacole, iar biletele vândute pot fi rambursate sau reînnoite pentru o altă reprezentație.
 • Programul de spectacole al Teatrului de Nord - Trupa „Mihai Raicu” poate face obiectul unor modificări, iar varianta actualizată a programului este disponibilă pe www.teatruldenord.ro. 

Amintim publicului că drepturile Teatrului de Nord sunt protejate de legea 8 pe 1996 republicată, privind drepturile de autor și drepturile conexe, precum și de Codul Civil.


Parteneri media
   
Abonare la Newsletter
Abonare

Creeat de Altersoft