Bilete online
Aleksandar Ivanovski

Regizor artistic

Aleksandar Ivanovski a absolvit regia la Facultatea de Arte Dramatice din Skopje și din 2000 regizează spectacole de teatru și coordonează ateliere de actorie, regie și dramaturgie în Germania, Slovacia, România, Ungaria și Macedonia.

În 2010 a înființat Centrul pentru Acțiuni Creative IMPACT și organizează IMPACT Fest – festival internațional de teatru și arte performative dedicat schimbului intercultural european în domeniul artelor teatrale. 

 

Aleksandar Ivanovski: Vin din Macedonia , dar petrec atât de puțin timp acolo încât nici nu pot să spun că vin din Macedonia. Imi face foarte mare plăcere să lucrez cu artiștii români, primul spectacol pe care l-am montat în România a fost acum 20 ani. Există o comunicare foarte bună intre mine și actorii români. Am remarcat că există această apropiere și această comunicare și e mult mai bună cu actorii români decât este cu actorii macedoneni. Există o compatibilitate la nivel de sensibilitate și acest lucru face ca treburile să funcționeze atât în metodele de lucru pe care le abordez, cât și pe scenă, în produsul finit. Munca mea este foarte personală și în momentul de față mă simt mult mai bine în prezent în Romania, decât in Macedonia, sau în altă parte. 


CUM VĂ PLACE
regia artistică
8 Dec 2019


Parteneri media
   
Abonare la Newsletter
Abonare

Creeat de Altersoft