Bilete online
PARTEA 2. PUTEREA
spectacol invitatPARTEA 2. PUTEREA

spectacol invitat

vezi tot programul


Imagini

Marți 21 noiembrie, ORA 19.00 - Teatrul de Nord, SALA STUDIO 

𝗣𝗮𝗿𝘁𝗲𝗮 𝟮. 𝗣𝘂𝘁𝗲𝗿𝗲𝗮

un spectacol Reactor de creație și experiment, care sondează tema puterii, precum și raporturile cu străinii/alteritatea prin explorarea limbajelor artistice a două discipline - teatru și film. 

„Oriunde am găsit viaţă, găsit-am voinţă de putere.” (Friedrich Nietzsche, Așa grăit-a Zarathustra) 

5 performeri și o instalație video parcurg diferite etape ale istoriei omenirii văzute ca manifestări ale voinței de putere. Dacă puterea e un motor fundamental al lumii, atunci ea dă naștere atât regulilor și structurilor sociale, cât și haosului și dezastrului.

„Sper că spectacolul va provoca publicul să chestioneze mai mult relația cu puterea și cu modurile în care ea se declină. E un spectacol care caută, de fapt, multă introspecție, chiar dacă nu pare așa de la bun început. Îmi doresc să nu fie și cred că nu e un spectacol comod, dar asta nu înseamnă că e greoi, dimpotrivă, am lucrat și cu mult umor.” (Petro Ionescu - regizoare)

Spectacolul reprezintă partea a doua din trilogia Solidarității, fiind construit în antiteză cu spectacolul Partea 1. Iubirea. Spectacolele trilogiei funcționează independent, sunt de sine stătătoare și nu e necesar ca vizionarea lor să fie cronologică.
 

Regia: Petro Ionescu
Dramaturgia: Selma Dragoș
Scenografia: Alexandra Budianu
Muzica: Adonis Tanța
Mișcare scenică: Cătălin Filip
Montaj video: Călin Deneș
Asistență de regie: Călin Deneș, Alexandra Ioana Harapu, Antonia Mihăilescu, Roxana Țentea
Sunet și lumini: Robert Kocsis
Cu: Andrada Balea, Cătălin Filip, Oana Mardare, Endre Rácz și Tavi Voina
Foto și video afiș: Mihai Păcurar
_____________________________

Durata: 100 min
Vârsta: 14+
_____________________________

Subiect: puterea altora
Gen: ficțiune istorică speculativă
Atmosferă: controlată
_____________________________

Acces gratuit pe bază de rezervare la numerele de telefon 0261712106 | 0786538580 sau pe e-mail la agentie.teatruldenord@gmail.com
_____________________________

Spectacol produs în cadrul programului cultural multianual „Intersecții”, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Bilete online


Parteneri media
   
Abonare la Newsletter
Abonare

Creeat de Altersoft