Bilete online
MÂZGĂLELI
de Samuel BeckettMÂZGĂLELI

de Samuel Beckett

vezi tot programul


Imagini

STAGIUNEA 2005 - 2006

MÂZGĂLELI de Samuel Beckett

Regia: Ovidiu Caiţa

Data premierei: 12 iunie 2006

Distribuţia:

Ciprian Vultur

Mădălina Ciobănuc

Crina Varga (violoncel)
 

Scrierile lui Beckett alcătuiesc o singură carte – a vieţii. Linia ei conducătoare rezultă din „Destăinuirile” scriitorului: „Nu sunt eu cel care am descoperit confuzia; nu am putea să ascultăm o discuţie timp de cinci minute fără să devenim pe deplin conştienţi de confuzia inerentă. Ea se află peste tot în jurul nostru; singura noastră şansă, în prezent, este să-i îngăduim să intre. Chiar dacă nu este o stare pe care s-o putem înţelege, sînt de părere s-o lăsăm să intre pentru că este adevărul”.

„Mâzgălituri”-le sale sunt, într-adevăr, răul care de acum înainte vine „până cînd el ajunge/să te facă să rîzi”. (I. Gavrilaş)

 "Teatrul de Nord a realizat un spectacol în aer liber, în curtea Muzeului de Artă, după “Mâzgăleli” de Beckett. În bun ton al “absurdului cu sens”, regizorul Ovidiu Caiţa şi actorii Ciprian Vultur (confirmare, calităţi coregrafice nebănuite), Mădălina Ciobănuc (surpriză placută, joc inocent şi viu) şi Crina Varga (reale calităţi scenice, pe lânga ştiutul talent muzical) ne-au arătat cum nebunia care ne împresoară poate fi transformată în acţiune. Beckett ne duce spre lumină prin întuneric.”
(V. Andreica, Informaţia zilei, 12 iunie 2006)

Bilete online

REGIA
Ovidiu Caiţa
regia artistică

DISTRIBUTIA

FOȘTI ANGAJAȚI ȘI COLABORATORI


Parteneri media
   
Abonare la Newsletter
Abonare

Creeat de Altersoft