Bilete online
ULTIMUL LEPROS
după Vlad ZografiULTIMUL LEPROS

după Vlad Zografi

vezi tot programul


Imagini

STAGIUNEA 2014 - 2015

Teatrul de Nord - Sala Studio

ULTIMUL LEPROS după Vlad Zografi

one man show cu Vlad Chico 

Regia artistică: Radu Botar

Scenografia: Adrian Ganea

Sound &video: BLUE SOUND 

Viitorul sună bine... nu?... Nu e un slogan politic sau un motto patetic pentru ultima promoţie la cablu TV. În viitor nu vor mai exista boli, speranţa de viaţă va ajunge la 115 ani şi toţi oamenii vor zâmbi pe stradă... atât timp cât va exista suficient de mult Prozac pentru toată lumea, nu? Cine suntem noi? Încotro mergem? Progresăm sau ne îndreptăm spre autoexterminare? Şi dacă a doua variantă e cea corectă, mai putem face ceva pentru a opri acest tren care rulează la viteză maximă? Ce e "societatea"? O formă de organizare necesară umanităţii sau un organism care respinge orice individ incapabil să se adapteze rigorilor ei. Iată doar câteva dintre întrebările la care încercăm să raspundem prin aceast spectacol manifest. 

Este decizia ta. Poţi continua să rămâi sclavul sistemului şi să asişti la permanentele războaie, depresii şi injustiţii mondiale în timp ce te complaci în distracţii sterile şi gunoi materialist sau îţi poţi concentra energiile către schimbarea reală, de durată. Dar mai presus de toate cea mai importantă schimbare trebuie să aibă loc mai întâi în tine însuţi. Revoluţia reală este revoluţia conştiinţei. Decizia îţi aparţine! (Vlad Chico)


La realizarea spectacolului au contribuit: George Ştefan, Andrei Paşca, Robert Costea şi Andrei Mihalache.http://www.informatia-zilei.ro/sm/ultimul-lepros-one-man-show-in-editie-revizuita-si-reincalzita/#more-212759


Bilete online

FOȘTI ANGAJAȚI ȘI COLABORATORI
Vlad Chico
Ultimul lepros


Parteneri media
   
Abonare la Newsletter
Abonare

Creeat de Altersoft